hejsanhoppsan!

hejsanhoppasn!!Idag började min dag med att jag skulle gå upp klockan åtta!!För att sen knalla mig till kyrkan.Jag ska ju nämligen konfimera mig så vi hAde en träff i dag eftersom det är första anvent i dag!Vi gick typ på gudstjänst och hade olika lektioner.Vi satt också och sjöng från psalmboken i en timma!aa och nu ska jag plugga lite .hej då!!


vilken ska jag välja??
söta va?

fick en tomte av kyrkan som äts på nu!!;D


hellojsan;D

hejsan jag bloggade inte igår eftersom jag var sjuk och orkade då inte göra så mycket mer än att kolla på tv och sova;)men nu är jag här igen!idag har jag bara pluggat lite spanska och kemi och nu har jag precis kollat klart på criminal mindes.Jag har också mälat naglarna i svart nagellack från depend!

hejdå orkade inte skriva såmycket i dag men vi hörs i morgon!/ellen


aa det blev från webben och det är inte så bra bild,men men

där är en ganska gammalbild!<3


spruta:S

hej hej idag har jag varit i forellen och tagit svin sprutan. ÅÅ jag som hatar sprutor och det gjorde inte så ont men det dunkade innne i hela armen.Sen när jag reste mig så snurrade hela rummet och jag höll på att svimma men jag vet inte om jag gjorde det!;) Men jag fick ligga där inne ett bra tag och dom kollade pulsen och mass såna saker men nu känner jag mig bättre,bara lite ont i armen.

Jag har också köpt fem par ringar eller man fick fyra i en och en i en..okej ni fatta kanske inte men ändå.Jag har velat ha dom ringarna jätte länge eller en av dom i två flera månader men jag har aldrig jag riktigt  hittat den men så äntligen gjorde jag det!!Överad lycklig!;) Efter det så gickjag och erika och köpte pommes..åå vad det var gott!!hehe.men nu måste jag knalla för jag ska se desperates housewivfs!<3



 
det var dom ringarna jag köpte!!<3
ha det bra/ellen!<3


sommar!


vaxholm.

jag och matilda.

a där var mina ben;)

en gullig hund som jag kastade pinne med!:)
bilderna tog jag i sommras när min familj var i vaxholm.Jag orkade inte skriva så mycket i dag så ni fick lite sommarblider,det tycker jag att man kan behöva nu när det är såå kallt ute!;)

/ellen


ändring;)






















nu har jag ändrat mig eller den klänningen jag ville ha förut har juså klart tagit slut så jag har hittat en annan juloutfit!;) snygg?
idag har jag varit i centrum med familjen och sen har jag pluggat lite.Kl 21.00 ska jag se en film som heter shuter tror jag,men vi hörs i morgon!
ha det bra/ellen


jabadabadoo.

hej hej idag har jag och Matilda min syster träntat,så duktiga vi är.Sen så åkte jag till stallet för att rida och det gick bra!just nu kollar jag på tv på dadys girls tror jag det heter.sen blir det nog någon film för jag har lust att bara slappa och ta det lungt.men nu ska jag knalla mig tillbaks till den älskade tv:n!!
rubrikan passar inte riktigt in men det var inte meningen eller jag bara hade lust för jabadabadoo..;)

ha en underbar kväll/ellen<3

New moon.<3

hej hej det blev lite sen bloggning idag men jag har kollat på idol och varit på bio på söder med några kompisar.Jag tycker filmen var jättebra asså men jag har inte läst boken så om man har läst boken brukar man ju tycka att boken är bättre men jag älskade den! Den får fem av fem hjärtan av mig!;)Det var också helt fullproppat i salogngen och innan man kom in så stod det bara massa tjejer och väntade och väntade innan vi blev insläpta.Asså Jacob han är såååååå snygg tycker jag och när han tog av sig tröjan så alla i salongen ba ååååh,det vralite roligt att höra och iblans så jublade alla vet inet riktigt varför men ändå.Juste det satt några jätte jobbiga tjejer bakom mig och ida som satt och sparkade på våra stolar hela tiden och det var ass störande,jag kollade bak och så märkte jag att jag gav dom värsta bliken men dom var ju bara så störande.;) Det var också ganska många sköns kommentarer under filmens gång och dom flesta kom från Jacob!<3333

ha en bra kväll./ellen<3


ONE DAY LEFT!!


New moon

hej hej förlåt för att jag inte har bloggat så mycket den gär veckan men det har varit ganska mycket i skolan och värre blir det västa vecka.Jag kommer att dö!
men idag har jag varit med med erika och ida för jag hade glömt min nyckel i bilen ..heh slarvig elr glömsk.;)När vi kollade på tv så sommnade alla hah lite komiskt ne eller jo.Vi var nog trötta efter en tuff skoldag eller bara allmänt trötta.Men nu är det bara EN DAG KVAR TILLS NEW MOON HAR PREMIÄR!!  jihoo åå jag längtar så och jag hoppas att den är bra för att några som har sett den tycker inte att den är lika bra som Twilight.Menjag tror att den är bra eller jo det är nog jätte bra!. Jag,ida,anna och erika ska går på premiären i morgon på söder men det är derekt efter skolan så vi får skynda oss jättemycket eller inte jättemycket men den börjar halv fyra och vi slutar halv tre ungefär så vi kommer hinna;D Men nu ska jag plugga tråkig spanska som vi har tills i morgon!..snark.
puss puss ha det bra!/ellen<3


godnatt

hej hej förlåt att jag inte har skrivit nåt idag.Men jag har kollat lite på tv och pluggat lite spanska.Justja jag och två kompisar och min syster åkte också för att ta vaccinet men det var i morgon dom skulle vccinera så vi fick åka hem igen!Åå ju vad jag värkligen hatar sprutor även fast dom inte gör speciellt ont men ändå.Jag blir typ alltid nervös när jag ska ta spruta och då spänner man ju sig och då gör det ju ondare.men nä nu ska jag gå och sova!!sov och dröm sött!

ellen.


bilden är tagen i sommras.åå vad jag längtar tillbaka eller till nästa


Lindex.


här är lite fina armdand jag hittade på lindex hemsida,kostade bara 50-80kr
vad tycker du?


,,



nu kostar den bara 50 kr istället för 149!!
på lindex.


tjenamorsen!<3

hej hej.Idag har jag varit med ida och vi kollade på jätte gammla avsnitt av one tree hill!!Åå vad jag älskar den serien och jag kommer nog önska mig boxarna i julklapp!:D Så att man kan se om och om igen hela tiden.hah.Jag hade utveklingssamtal i dag också och det gick ju faktiskt bra inte för att det inte skulle göra det för jag visste hur jag låt till men ändå.men jag ska se på film idag men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja.heh.Antingen helens små undervärk eller twilight,men jag har sett båda men ändå.Eller helens små undervärk kan jag typ utantill;)

men vi höres senare:=)
love ellen


oj vad suddig den blev:(
men men


GOOD NEWS

VIKTIG INFORMATION!!:D

Forever 21
slår upp portarna i Sverige! Nu är det klart att den snabba amerikanska budgetkedjan kommer hit, förmodligen först till Stockholm. H&M, Topshop och kanske framför allt Gina tricot får se upp, konstaterar vi på redaktionen.

Samtidigt tror jag att det blir lite samma effekt som när Zara väl kom hit - spänningen försvinner. Fler lär dessutom inse att kvalitén är under all kritik. Frågan är om de kommer hålla samma superlåga priser som i USA? I så fall kan jag tänka mig att man kan göra schyssta trendfynd, men det är väldigt mycket "slit & släng"-shopping. Nu väntar jag bara på Victoria's secret...
/vekorevyn

TJIHOO!!:D åå vad glad jag blev när vi såg vad ebba hade skrivit på veckorevyns hemsida.Asså jag och ida är ÖVERLYCKLIGA!!Jag kommer att shoppa loss där asså;D!!


hejsan,!





jag hade inte så mycket att göra så jag gjorde det hära.vad jag vill ha på mig på julen;)ha en underbar kväll.För mig blir der desperates idag som vanligt!!hej då!/ellen


hejsan svejsan;)

hej hej idag har jag varit hos erika för jag sov där men sen åkte jag till stallet för att rida.Det gick faktiskt ganska bra och jag hade en häst som heter Gazela. hon är ganska snabb men jag gillar inte hennes galopp men nu ska jag inte prata om hästar..heh.Nu så har vi gäster eller min kusiner är här för att min syster har fyllt år så vi firar lite men nu ska jag gå och leka lite med mina glada kusinerr;)

seeyaah!!
/Ellen<3

grymt snygga skor tycker jag hoppas att jag snart kan äga dom fast i svart men dom rosa var lite coola eller vad man nu ska säga men jag tycker att svart passar ju till allt så ,men vi får se hur det blir.;)!!<3

ha en jätte bra lördagskväll!!


Nov. 6, 2009





där var lite bilder men nu låste jag gå!!


Nov. 5, 2009

hej hej idag har jag inte gkort så mycket mer än att gått i skolan men jag ska bara säg jag vet inte men men.Juste Ida har köpt biljetter till new moon på fredag den 20 när den har prämier så jag är överlycklig men den gick inte på sergel så vi fick ta i sickla men bara att vi får se den.men nu ska jag göra mig klar så swes vi imorgon igen och förmodligen dagens outfit.!!


new moon!!  åå vad jag längtar.


..

hej hej nu sitter jag och kollar på uggly betty och sen så blir det deperates housewifes.Efter det så blir det nog sängen för att jag var så trött i dag jag somnade typ på lektionerna men nu måste jag gå seya!


idag.

hej ehj förlåt för lite dålig uppdatering men jag ska försöka att bli bättre.Idag så åkte jag och ida till stan för att köpa två par skor på skopunkten.så vi hoppa av vid t-centralen och gick fill feet first men där fanns bara ett par i rätt storlek så fick köpte dom i fel storlek och sen fick vi gå till sveavägen och byta dom till rätt storlek!;)Sen så gick vi till donken och köpte en varsin paj..mmm dom e så goda!.Efter det så åkte vi hem och det var värsta konstiga tanten på tunnelbannan som började prata med oss om svinlnfluensan..weard.Hon pratade med oss och sa att man ska köpa rent sprit och dricka och tvätta händernaså där mitt i tunnelbannan så satt hon och visade oss hur hon tvättade händerna och tog några klnukar.Om du frågar mig såtror ja att hon har fått i sig lite väl mycket och helt plötsligt berättade hon att hon hade fått ett barnbarn och jag vet inte vad hon höll på att prata om,jag var inte så insatt;)!

ha en bra kväll!!
ellen!<3



aa jag vet inte riktigt vad jag gör på bilderna men men.

tröja-gina
svarta jeans-bik bok
skor-(NYA)skopunkten
hade på mig uggsen från H&M


GRATTIS!!<3

hej hej, jag ska bara säga GRATTIS till min älsklig IDA!!
Ha en jätte bra födelsedag!!

pussoch kram det var allt för mig!
om du vill säga grattis så kan du gå in på www.isey.blogg.se <3


RSS 2.0