ja

hej och godmorgon på er! Snart så ska jag till kyrkan för att gå på tråkig gudstjänst som typ varar i en timme och en kvart på ett ungefär.Men vi hörs senare när jag kommer hem igen.Juste jag har smakat nya ballerina kladkaka som går på reklam nu och den är jättegod men jag vet inte om jag tycker att det smakar som kladdkaka.Nej nu ska jag gå och klä på mig utterkläderna! Jihoo snön smällter men tills allt är borta kommer det nog ta ett bra tag!....

Peace/ellen

peace!

nej nu ska jag bara säga hejdå och godnatt för denna dag så skriver jag mera i morgon efter jag har varit i kyrkan.Det blir vi ett tiden tror jag men ja nån gång i morgon i allafall,aaaaaaaaa det är looooooooov!!åååå så skönt lr jag måste plugga så det blir inte såå skönt men ändå.Nu blire sängen först till badrummet för att borsta tänderna./peace ellen!!

PEACE!!


igen!



heh mitt face

oj så suddig..

e ellen

lalala.

hej,förlåt för dålig updatering men jag har inte varit vid datorn så mycket idag.Först så vaknade jag vid tolv och åt frukost och sen städade jag och mamma mitt rum-.- .Sen vi två tiden gick ja<g ner till bussen för att åka iväg till stallet och rida ;D. Allt gick jätte braoch jag red en jätte snäll häst som heter skrållan,så söt.Å ja nästa vecka är det hoppning som är det bästa;D.Haha nu kom jag att tänka på när jag och ida satt på bussen hem från stan.Då kom det en tjej vid trettiårsåldern fram till oss och började prata.AA asso hon var väldigt full,det första hon sa var rider ni?.Vi ba ee ..och så sa jag aa jag rider och ida sa nej.Så började hon prata om hästar och att jag typ såg ut som en sån och aa jag koller inte ihåg allt.SEn sa hon satts på dressyr och inte hoppning och lalal,du är en dressyr människa.Till ida sa hon att hon skulle söka in till ett lantbruksskola/linje,och hon ba skriv upp det lova det aa ass många gånger sa hon det.Sen helt plötsligt sa hon att ida var gjordnära och att jag var stel!! .HAH jag och ida kollar på varandra och skrattade lite,då fick ida en kram av henne.Hahah vad det var roligt.Sen när hon hade pratat klart med ossi typ tio min så gick hon vidare.Hon gick fram till två tjejer och frågade ena tjejen vad hon hade för läppglans,då sa tjejen att hon inte hade nåt.Då sa hon den fulle tjejen jo jag ser ju att du har det och lalal.Sen gick hon vidre till en tant lr inte tant men medel och började prata om finanskrisen haha vad han var rolig.Vi skrattade typ hela tiden och hon tjatade på ida helatiden och det dära gymnasiumet att hon skulle skriva upp det så fort hon kom hem,hahah.vilket minne...meh hon sa att jag var STEL??? what? tacktack...nej nu ska jag sluta babla på och säga godnatt förjag ska till kyrkan i morgon på gudstjänst. -.- -.- -.- -.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-!!!!!!!!!!

Peace/ellen

me and my beautiful ida!<33

nytt


jeans(nya)-gina tricot 199:- ;D
tröja(Ny)-gina tricot 149:-


HAHAH kolla vad stor den kan bli:O men när man släpper ner blir den jättefin!

tröjan

höhö jag vid proppskåpet..

nej nu ska jag kolla lite på tv och äta vindruvor! ;D

peace/ellen

hejsan svejsan;)

hejsan svejsan idag har jag varit med erika in tha city!Jag hade tänkt att ta några bilder på sakerna och så lähher jag ut det om ett tag.Hehe juste vi fick behålla tröjan från br leksaker som var så underbar men ful färg! jippi.Nej nu ska jag ta som photos on me and my clothes !

Peace/ellen

en gammal bild på mig och erika i stan!


pics


mina kläder för idag!!


in tha bed.

heeh konstig




min älskade kanin som jag fick av dig

bilder blev det idag!!

Peace/ellen

tävling.

hej jag är med i en tävling på fokis blogg där man kan vinna en hel outfit!! "Fokis outfit"kläderna man kan vinna kommer från www.kii.se. .wish me luck ;D

Peace/ellen

Lindex.


detta ska jag leta efter på fredag+mer ,heh


outfit a lá BR leksaker


tröja-BR leksaker
jeans-bikbok
strumor-h&M?

bakifrån ser den likadan ut.Är det bara jag som tycker att färgen på träjan är gräslit?

..

hah jag vet fulaste bakrunden men vi har en gätte stor spegen där så...

hha så ser egentligen min bilddr ut...

det är svårt att vara seriös ju!

höhö bjuder på den lr på alla för jag vet inte vad jag gör på dom ,hehe!

nej nu får det räcka med bilder.Idag så fick jag och erika sluta klockan ETT.Jabadabadoo!!Så vi åkte hem till mig och kollade på tv och sen så somnade vi som vanligt,heh.Men vi vaknade tills OTH började och kollade klart på det.Asså jag harat det avsnittet som var idag vet inte varför men aa jag gillar det inte.Men jag har ju oxå sett dom ett antal gånger så!.Plus att jag vet som kommer att hända så jag slipper vara orolig och undra va´d spm kommer att hända,som ida heh.Men nu ska jag gå till pappa och kolla om maten är klar idag eller i morgon.Juste jag har en rolig nyhet lr jag nyhet och nyhet jag är LEDIG i morgon från praon!! .Så erika ska komma om ett tag för hon ska nannsa här och så ska vi sova lääääääääääänge i morgon,sååå skönt.Hejdå

Peace/ellen

darin!!


åå han är så bra!!


åå han är sååå bra tycker jag men det var inte det bästa ljudet

nej nu måste jag gå och lägga mig bye!!

Peace/ellen

Feb. 22, 2010

godnatt nu ska jag göra mig klar för sängen är faktist trött nu.Menjag kommer att blogga som vanligt i morgon men jag pallar inte blogga inna praon för jag vill sova ut tile lr ja till åtta om man kallar det att sova ut.Men det är ju bättre än halvsju-sju som jag brukar!.Juste det var fett tråkigt i dag på BR leksaker lr det var långtråkigt.Vi fick lixom lasta och pricka av leveransen som kom och det var sex stora pallar!!.Men tiden gick ändå snabbt men.Haha hon sa till oss i affären att vi skulle gå runt i butiken för att kolla var saker och tilg fams och vi gick typ och lekta mad alla spel och tryckte på gossedjur som lätt.hah och vi gick till ett spel där man skulle para ihp samma bokstav med någon som börjar på den bokstaven.Erika fick ett A och då sa hon Apa hah och dom ba åå du är smart och vi börjae ass garva.när vi var vid gossedjursgörnan så tog erika upp ett som var ganska stort och runt och kramare det och så gav det ifrån sig ett högt pruttliknande läte och vi började as garva,hah vi var ju inte berädda på det!Nej nu ska jag inte babla på utan gå och göra mig klar så hejdå och sov gott!!

/ellen peace!!


strömavbrott.

hej hej sorry förr att jag inte ha<r bloggat men jag gick hem tillerika efter praon.Haha juste när jag stod och bakade muffins så blev det strömavbrott i hela området!.Så jag hällde massa utanför,hah^^.Jag hade loxom pricis satt in plåten i ungnen medans jag håll på med den andra.Men dom blev goda ändå och jag gjorde choklad,blåbär och vanilj,heh alla i familjen ville ha olika smaker och jag var så snäll och uppfylla alla.Så snäll så!! .AA jag som hade tänkt att ta outfitts bilder men det blev inga eftersom det blev strömavbrott men i morgon så!!.Men jag kan lägga in bilder jag tog i går ist!

Peace/ellen

höh aa jag vet väldig smuttsig spegel,men aja whatever!

jag!

hehe vet inte vad jag gör typ sparkar i lufften?..fina strumpor va?.

i´m happy !

sitter och kollar vad som går på tv i kväll och det blir nog wallander för min del! Det var inte så många bilder för det blev för segt för att jag ska palla sitta och vänta,mitt tålamod är inte det bästa^^!-Men jag ska försöka ladda upp lite flara om ett tag.Men der blir nog vid tio tiden för då är det ju en kvarts paus mellan nyheterna såå då blir det lite flear biler!!Nej nu måsta jag snabbt ringa erika innan det börjar ,se yah!


i´m happy!! =D



Feb 21/2


nytt linne från monki för 180 kr =) den är jätte fin i rtgen men jag glömde ta ett kort bakifrån men jag kan visa senare.

min nya väska och mina kläder jah hade idag!

mee!!

hhee^^^

öö aa fråååga mig inte vad jag gör?

bild på min väska and moi!

yeah! =D

heh.

Peace

väskan kommer från gina tricot så du vet!

jo måste nog putsa spegeln

åå så ber vi lite också!^^

pease peace!!

mer bilder kommer sen för det blev för segt!

peace/ellen

hemma !

hej nu har kommit hem från ida och jag har ätit lite mat.Imorgon så ska jag ju till ett annat prao ställe nämligen BR leksaker,jippijahoo.Ne men det kommer nog att bil roligt lr vi kommer nog få packa upp massa varao och sånt.Vi börjar klockan tio och slutar vid fyra.Men jag tänkte att vi kanske måste åka jätte tidigt föratt komma i tid för vi kom försent i fredags.För vi satt fast på t-banan i en timme och en kvart på vi kom en timme försen till praon.På stationen innan farst så satt vi fast i en halvtimma och lixom det var bara en station kvar så aa det var jobbig lr jag satt och sov hela tiden^^.Nej nu ska jag inte babla på mer man jag håller på att ladda över lite bilder från kameran som jag tänkte lägga ut.Så vänta pch se!

Peace/ellen

SOMMAR kom NU!!!


hej.

hej just nu är jag hemma hos ida.Men jah pallar inte blogga just nu för jag hade bara lust att lägga ut bilder ist för att skriva men jag fick inte ta bilder från ida :(.Aja men jag bloggar när jag kommer hem ist.

 

peace/ellen


cafe´t

juste det är sorjligt ,jag kommer inte att vara på cafét nåt mer...buhuhhu=( Det som var såå roligt och så ska jag vara på bajsiga br nästa vecka aja.Det v ar roligt så länge det varade.Men vi får gå och fika där när vi är i farsta centrum iaf.=)just jag och erika stannade kvar efter praon och jag fick med mig ett par trosor hem och så fikade vi på cafét vi har praoat på.hejdå!

och jag drack en jätte god chai latte;D men det var inte den på bilden..heh
Peace/ellen

vill ha =D


den här tröjan MÅSTE jag köpaså fort jag får pengar.Jag tycket att den är vårig och fin,såå söt =) kostar 299:-  =( men jag bara måste ha den så....

Peace /ellen


godnatt

tänkte bara säga godnatt och så skriver jag mera i morgon när jag har kommit hem från praon.Jag ska först till tandrägleraren så jag är hemma vid halv fem till fem tiden.Nu ska jag bara göra mig klar för jag mååååste sova nu om jag ska okra morgondagen för jag är grymt trött.Haha jag och erika fick ju sluta lite tidigare idag och då åkte vi direkt till dansen och dåvar vi där en och en halv timme innan den börja så vi låg och såv på golvet i en timma.Allt för att sova för vi var sjukt trötta båda två,hah undra om all kollade på oss när vi låg där i omklädningsrummet och sov hahha.aja hejdå så hörs vi i morgon

Peace/ellen

3 bilder!

 

hah det är ass svårt att få ögonfransarna att passa!!;)

hah vi ser seriöst drogade ut!! ;)

oker fråga mig inte vad jag gör ..?
 där fick ni 3 konstiga bilder på mi ich ida älsklingen!!<33
nu ska jag gå och hämta en semla!=) jihoo,smmare

Peace /ellen


Converse



Jag MÅSTE värkligen köpa ett par converse jag har alltid vetat ha ett par men det har bara inte blivit så men snart så. =D me like!!

Peace/ellen


Coolt halsband-H&M


tycker att det hära halsbandet var riktigt coolt! kommer från hm och kostar 99:- =)

Peace /ellen


hemma.

hej hej nu är jag hemma från dansen lr det var ett tag sen men nu har jag ätit mat.Vi år hamburgare,mumms;D.När jag kom hem så var jag jätte glad för att det är ju onsdag och det betyder att det kommer ett nytt avsnitt av Andra avenyn.Men då såg jag att det inte var något idag pga OS!! ÅÅÅ  vad jag blev sur lixom dom kan ju vissa ett nytt avsnitt på  svtplay iaf.Men men jag kan ju inte göra nåt åt det så det är bara att vänta till nästa onsdag;(.Idag gick allt bra på cafét men det var mycket folk som vanligt så det var lite strässigt men det funka.HAHa juste när jag och erika skulle packa upp all leverans som hade kommit så skulle vi ställa in lax i den stora kylen,den var ass tung tyckte vi och vi kunde inte ens bära den tsm.Då kom en kille som jobbar där  ner och bar in den i kylen,hah snacka om att vi kände somm ass klena då...skriver mera lite senare!

Peace ellen!

godnatt!<3

tänkte bara säga godnatt lr jag ska inte lägga mig nu utan jag ska se klart på so you think you can dance.sen ska jag lyssan på musik när jag ligger i sängen tills jag sommnar,hah värsta planen.Sov gott så ses vi i morgon  men jag har dans i morgon så jag kommer hem vi 7 tiden,då hörs vi!

Peace /ellen


där fick ni en gammal bild lr jag från nyårsaffton som ni ser;D

ä'kligt!


hah kolla fett äklig bild ju!! ååå!!

Peace /ellen


fin tröja från lindex!



Peace ellen


jacka=D



en sån hära jacka skulle ja<g vilja ha till våren! men först så vill jag att våren ska komma och att det ska bli varmt igen och man får börja med shorts och gå barbent!! åå så skönt,lääängtar så mycket och den hära sommaren kommer bli såå bra!! jihoo =D jag blev helt plötsligt jätteglad,heh jag e konstig jag.

P/Ellen


fettisdagen=)


Det är ju fettisdagen idag så här är en semla,heh.Juset idag på cafet så fick jag och erika gå och länma ett bud på 50 semolr.Jag var fett nervös för det är ju halt ute och jag är ganska klumpig var det gäller att gå ute när det är halt,det vet ida och erika som brukar ta enot mig när jag håller på att ramla;) .Men jag klarade det ,är fett stolt. Höhö.nej men nu ska jag ringa mamma och säga att hon MÅSTE köpa semolr för man måste ju ära en semla på fettisdagen,tycker jag!

Peace/ellen


bikboks vårkläder!



jag har plockat ut lite fina vårkläder från Bikobok som jag tycker är väldigt fina.Juste försökte blogga igår men det gick inte att komma in för mig men nu är jag här igen.
idag har jag ju varit och praoat på cafet i farst och det är riktigt kul faktiskt.Men det är lite jobbig vi lunchtid för så kryllar det värkligen med folk och igen lyssnar när man skriker ut numret.Men det är väldigt roligt ändå bara att man får så ont i fötterna efetr att ha sprungit runt i flear timmar.skriver mera om ett tag så ha det bar så länge!<33

Peace /ellen

Glad alla hjärtans dag!<3







Peace/ellen


ballt linne =)



jag tycker att det hära linnet var fett ballt .Det kommer från gina tricot och kostar 199:-. Jag tycker att det skulle vara jätte fint till ett par ljusta slitna jeansshort och ett par gladiatorskor.

väst,gina tricot



en väldigt snygg väst enligt mig och den kommer från gina tricot kostar 199:-  =)

tävling..

hah juste jag ska bara säga att jag är med i en yttligare tävling hos http://jessiesjoqvist.blogg.se. den avslutas idag men ni kan ju kolla in på hennes blogg on ni vill.hrabra.

nu vill jag ha SOMMAR!!


jihoo..

skrev igår att  jag var med på en tävlig inne hos fokis blogg med det blev tydligen inte publiserat så.Där man tävlar om en valfri sak hos melba.Å jag skulle då villja ha en jätte fin liten väska med typ  nitar på..ajaj

nej nu måste jag plugga lite för jag ska skriva ett jäkla  spanska bret tills på fredag och det ska vara hela två sidor!!DÖÖÖÖÖR  seröst.just nu lääääängtar jag bara såå mycket tills den hära veckan är över.För att efter den är över på ska jag proa i TVÅ VECKOR ,fatta vad skönt.lr jag ska börja kolckan åtta men ändå inga läxor och prov.Vi hörs lite senare.



Peace/ellen


♥pics!♥


åhh yehha fotbollsspel;)

hah kolla min min,jag tar i..höhö

yeah erika håller i någon konstig stav mer nåt mjukt på:/ haha vet inte vad det är för nåt^^

dom hära muttrarna srörde oss när vi skulle så på film från en projektor. ;(

heh kolla på idas min ..<<3333

erika on tha floor!! <3333

aa ida vet inte riktigt vad hon gör men!<333

aa blogg.se är såå jobbigt mådte typ pröva att lägga upp bilderna trettioelva gånger så jag pallar inte men men jag kan lägga upp fler sen när det är som vanligt!!Alla bilder blev svartvite ,gillar det mest just nu^^heh

Peace/ellen  Godnatt nu ska jah börja göra mig i ordining och lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag sommnar=)


bilder..?











heh där fick ni lite konstiga bilder på mig och ida.kollade bland webb bilderna och så komma jag farm till där vi hade tagit det var typ milllllllllljoner bilder,heh

Peace/ellen

..?


det jag hade på mig idag men det var bara överdelen för jag har bara mysbyxor nu,hhe

hade otur igår när jag skulle skära min macka,skar mig i fingret istället^^
 
just glömde att säga att vi åkte skidor i går i kungsberget och det var as kul.Jag har ju inte åkt skidor sen jag typ gick i trean:Omen  Nu vill jag bara ha sommar och bort med ÄKEL VINTERN!!har seriöst tröttnat nu..vill bara ha sol och värme igen.Men tillbaka till plugget-.-

Peace/ellen

Collide



åå vad jag älskar den här låten,har ALLTID gjort det.heh.Den är bara så bra och aa men man ska lyssna högt på den lr det gör jag med alla då...


Peace/ellen

RSS 2.0