GÅTT NYTT ÅR!!!!!!!










HEJDÅ!11
GFIUGDXHLHESÖVDÄ4

outfiten.




heh snygga bilder^^
aa det var det jag ska ha på mig ikväll men jag vet att det inte är så bra bilder men jag orkade inte ta fram kameran och sedan föra över så det fick bli så här.

Peace/ellen
HAPPY NEW YEAR!<3


Avatar


juste jag glömmde och säga vad jag tyckte om filmen Avatar.Jag ska bara säga att det är en film man måste se asså jag tycker det var en av många bra filmer som jag har sett.Man lever sig också in i filmen och vill inte att den ska sluta.ÅÅ vad jag vill att det ska komma en tvåa men det kommer det säkert inte men man vet ju aldrig,det kan ju dyka upp en tvåa om ett tag.Det var ju samma som hade gjort fimen taitanic.aja det var bara det jag skulle säga

Pease/ellen


H&M.



lite fina nya kläder och sokr från H&M.
Peace/ellen


NYÅRSAFTON idag!

hej hej jag har inte bloggat på några dagar nu men jag har inte haft tid.Idag är det ju NYÅRSAFTON,jihoo snart 2010 men det kommer kännas fult när man säger sommaren 10.Jag menar det låter ju bättre men sommaren 09 elr 08,aa ni fattar nog vad jag försöker komma till;D.Idag så ska jag på middag hos mina granar och det blir väl roligt eftersom michelle är där.å det är så fint när man är uye och ser masssa fyverkerier.men men nu pallar jag inte skriva mer men ni kan fåen bild på min nyårs outfit lite senare.

Peace/ellen


..

hej hej,hoppas ni har haft en bra julafton.Det har jag i allafall.Idag har vi bara varit hemma och tagit det lungt och kollat på massa julfilmer som går på tv:n hela tiden.JUst nu kollar vi på harry potter ,okej det är ingen julfilm men aa filmer som går nu.
_Ikväll ska jag,syster och kusinerna åka in till stan och kolla på bio.vi ska se avatar. men nu pallar jag inte skriva mer hejdå!!

peace ellen

GOD JUL

hej hej nu är det äntligen julafton och jag ville bara säga GOD JUL!! he en jätte mysig jul så hörs vi senare nu ska jag gå och fixa mig lite.

Pesce/ellen

22.

hej nu är det den 22 december och bara 2 dagar kvar till  julafton.Jag är klar med alla julklappar så det är skönt för då slipper jag strässa.jag var i stan men matilda och malin igår och då så köpte jag dom sista som var kvar.Alla julklappar är också fördiginslagna och klara att läggas under den vackra julgranen (kanske tar ett kort på den sen;) ). Men idag så slutade vi äntligen skolan(lite sent,jag vet)Dom säger att vi har haft många studiedagar och sånt att det var därför vi slutade 22.Men det har vi inte men aja jag är glad att det är lov nu i allafall.SEn börjar vi den 7;de tror jag och det är typ två veckor och vi brukar ha tre veckor och vem börjar på en FREDAG? asså jag blir så sur,heh.Nej men jag skriver nog mer senare i kväll så vi ses senare .

Peace/ellen.


GOD JUL/Önskar mig och Tomten.
-finns det några snälla barn här? :aa



Hej!

hejsan !

idag efter skolan så gick jag erika och ida hem till mig och kollade på OTH och pratade.SEn så åkte jag och erika till haninge centrum för att köpa dom sista julklapparna och något att ha på sig på julafton.Jag hittade en klänning på bikbok som jag är väldigt nöjd med.hih.Jag skulle också köpa julklapp till ida men jag hittade inget jag ville köpa till henne.Det var också tänkt att vi skulle äta i centrum men det blev inte så.
ikväll så har jag och mammaen  bakat lussebullar som blev jättegoda.Men det är så störande att det ska jäsa så mycket tycker jag för det tar så långt tid och jag har inte världens bästa tålamod.Efter bakandet så kollade jag på ÄLSKADE criminal mind som jag ALLDID ser på.Men nu ska jag gå och göra mig klar för sängen men ha det så bra och drömm sött!

Peace/ ellen


julbak!

hejsan!!
 ikväll så har jag och matilda julbakat vi har gjort kola och marsepan doppat i mörkchoklad.Fast matilda brände chokladen så det blev inget med det men vi ska doppa dom i morgon i stället;)!Nu ska jag gå och kolla på tv tror jag ,okej det var ett ganska ointresant inlägg men whatever..ha en bra kväll så ses vi igen i morgon!!

Peace /ellen!


nån mer som längtar till sommaren??


sjuk:(

hej!
Jag har inte bloggat sen i måndags eftersom jag har varit hemma och varit sjuk:(.Jag var hemma idag också men det känns bättere nu men det känns ändå inte helt bra,men jag hoppas på att kunna gå i morgon.Jag har varit förkyld och det har runnit i mina ögon så jag har mest kollat på tv och sovit som man brukar göra när man är hemma och är sjuk.(jag i allafall) ;)
i morgon så ska jag och erika åka till haninge tror jag för att vi ska köpa dom sista julklapparna och något att ha på sig på julafton.Juste vi slutar jätte sent i år alla slutar typ 18:de och vi slutar den 22.Det är ju bara två dagar innan julafton.Sen börjar vi den 8:de tror jag.Ja men nu pallar jag inte skriva så mycket mer men jag kanske skriver mer i kväll,men arnasha en bra kväll!!


sjuklingens klädsel;)!<3
Peace/ellen!


Snö!!

hej hej.

Idag mår jag inte så bra jag känner mig trött,förkyld,fryser och ögonen rinner så jag tror att jag håller påa att bli sjuk.:(ÅÅ jag vill värkligen inte bli sjuk nu när det snart är lov och allt.Så jag får hoppas att det inte blir värre.ÅÅ och idag har det snöat jag älskar när det snöar men en sak som inte är så roligt är att när man går så halkar man helt plötsligt (eller jag iallafall).När jag gick hem idag efter skolan och var nästan hemma så halkade jag så klart och rammlade ner i diket och jag hade inga vantar så mina händer blev som isbitar.Just nu sitter jag och skriver en text somska vara klar i morgon i svenskan och jag har bara lite kvar och senska jag se på csi på klnal 5 klockan 21.00.;D men nu orkar jag inte skriva mer för min rygg värker så jag går nog och lägger mig ett tag.

Peace/Ellen


SNÖ!!


Lite från helgen.

hej igen!

Jag har inte haft tid eller lust att blogga den här veckan men jag ska försöka skriva lite mer nu.Min helg har väl varit hyfsad. Jag började fredagen med att åka till stan men ida älsklingen för att julhandla. Vi började med att gå till ett fik och jag glömde så klart min mobil på kafeét , men jag hade inte märkt nåt utan mamma ringde till idas mobil och sa att en tjej från kafeét hade min mobil.Så vi fick traska tillbaka,men vi hade inte kommit så långt som tur var. När vi gick där inne i stan började det snöa!!ÅÅ vad jag gillar när det snöar det är så mysigt tycker jag!Sen så sov ida hoss mig och nästa morgon alltså lördagen så skulle vi på konfirmationsträff.
Det var väl så där men vi fick baka pepparkakor och sen gjorde vi dom fina med glasyr!!mm smaskens.  Jag fick gå lite tidigare ifrån för att jag skulle iväg och rida. Vi hade hoppning som är såå roligt om man bara har en lydig häst som inte vill gå på spåret utan bara springa runt och tvärstanna framför hindret. Men jag lyckades få över henne men hon var bara så jobbig..åå vad jag fick ont i mina händer så hon slet i tyglarna.Senare efter ridningen så gick jag och ida på bio och såh 2010!!.Den var ass bra och den är värkligenen bio film! Vi åkte in vid kvart i åtta och filmen började tio över nio så vi fick vänta väldigt länge men men.Asså filmen var juh jätte lång men det kändes inte som den var 2 tim och 38 min..heh exakt.AA nu pallar jag inte skriva något mer min söndag har varit som vanlit plugg och tv!!

 


det är den 13:de och det betyder att det är lucia.


peace/ellen<3

Dec. 6

hejsan!!
idag Sov jag ut eller till tolv i allafall för sen så kom såklart mamma och väkte mig:(.Efter att ha ätit goood frukost så fick jag ett ryck och städade min garderob eller okej det var mamma som gjorde allt och jag sa vad hon skulle göar!! hihi.sen åkte jag till stallet för att rida, och jag fick en häst som heter Daysi.AA hon var heeel galen och ville kasta av mig men hon lyckades inte för jag höll mig kvar!!Det började med att hon blev sur på hästen bakom för att han var för nära och då sparkade hon till honom och då blev hon crazy.Så hon galopperade runt i hela ridhuset och sparkade bockut och ville ha av mig men icke sa nicke!;)Sen när jag skulle ta bussen hem så fick jag så klrt vänta på bussen i 25 minuter i kylan och jag heda bara en skinjacka på mig:S

i kväll har jag tagit det lungt och kollat på fim på 5:an som heter gone in 60 seconds .Jag tycker den var jätte bra faktisk för jag gillar bilfilmer!!Nej nu ska jag gå och lägga mig.
sov gott/peac ellen<3


en ganska gammal bild på mig och min älskade ida!!<3


fina kolckor!

 

Dom här klockorna tycker jag är fiktigt fina.kommer nog önska mig någon av dom i julklapp.;D


Gjort om lite!;D

hej ni kanske ser att jag har gjort om lite i bloggen!Jag blev hyfsat nöjd men det blev lite suddigt men jag ska önska mig fotoshop i julklapp.Men nu måste jag göra svenska för den ska lämnas in i morgon!!
hej då!

hheh oj vad det blev kort det blev men jag skriver nog mer senare i kväll om jag hinner..mycket att göra nu dom veckorna innan jul men sen kan man pusta ut i några veckor innan det börjar igen.;)

RSS 2.0