outfit


hade dock inte klackarna

 min outfitt idag kanske inte ser så mkt men ni ser på bilderna nedan..

Peace,ellen


Påskägg



längtar tills man får gooda påskägg fyllda av godis..mmmmm.Men man får alltid så mycket godis under påsken så man får väl träna lite oxå..heh.

peace,ellen

bild bomb


jag & ida!

hehe jag kastade snö..

jag i snöhögen.;)

sen rammlade jag..heh

vi mot väggen


hehe,ida.

heh vi vi vår husvägg

heh jag är väldigt glad..

ida i snön.

jag i snön igen

jag kan typ inte vara seriös på bilder...så svårt

coolingar^^

yaeh

vi!! hehe

fina vi är!!!<33...höm

älskar dej ida!!

..kom på att jag la ut den redan

ida coolisen.stavning(?)

nån ljushållare..? fackla


fin fina ida!!

stol tjejerna!!

vi tog en paus för det var kalllllt ute

ida tar egobild..heh


ida


nej nu orkar jag inge mer.Som ni kanske märkte så var jag med ida idag och vi gick ut ett tag..




 

 


top model 13!!

nu blir det top model på kanal 3.Det är säsong 13!,heh jag har typ sett på alla förutom förra för då var det gossip girl samma dag..nu börjar det!!!hejdå!!

peaceEllen


älskar dig!!!!

plugg..

hej hej nu sitter jag här på min stol och pluggar.Jag plugga  tråkig spanskat jag inte  och hemkunskap.Snart ska jag också gå och laga mat för jag alldeles själv hemma,buhuhu.Men det blir bara att värma en soppa och tina lite räkor.Nej nu ska jag börja plugga så att jag slipper göra det sen.För  ikväll är det mycket som går på tv som jag ska se på;D.Nej hejdå!! Juste det är barag och fredag tisdag kvar sen är det ju looov!! i hela 11 dagar.! fett skönt det kommer att bli.

 


johan falk

gissa vad som går på tv idag??..jo det är johan falk.ÅÅÅ jag älskar den serien den är så bra.Jag hoppas bara att joel kinnaman är med mera idag än i söndags då han var med typ en minut..Det börjar klockan nio och slutar lite över elva tror jag.Det är oxå perfekt med pausen där nyheterna är för då hinner man göra sig klar.Det är ju i en kvart så.




peace,ellen

min dag..

hej hej förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag har inte varit så sugen att sitta vid datorn.Jag har kollat på jätte många taking the stedge idag för det var maraton idag på det på mtv.Sen har jag oxå pluggat lite hemkunskap och sovit.Ja så har min dag sett ut än så långe.Har varit lite slö så jag orkade inte göra så mkt idag.Vi ska snart äta lassange,mm så gott.Men idag så är det ingen gossip girl,bubuhu men jag undrar varför.



peace/ellen

shoppingen.;D


conversen som jag köpte;D

den nya skinnkackan fårn H&M och conversen.

oj suddig bild men aja där är skinnjackan igen.Den är finnare i värkligheten..

kort tröja lr vad man säger.Köpte den även i gammelrosa;D finnast att ha till shorts sen i sommar

där är den igen;D

såå där var lite bilder från shoppingen glömmde dock att köpa solbrillor.buhuhu men det får jag göra på lovet kanske...


glömmde..

juste igår så var jag ju i sta och shoppade och jag fick med mig 4 saker hem.En skinjacka,två träjor likadana men olika fäger och ett par vita converse.Jag tog bilder igår men jag glämmde lägga upp dom här på bloggen och ladda över till datorn.Men jag kan lägga upp det on några minuter så att ni kan få se lr tröjan jag köpte tog jag bara kort på en färg men ni kan se den nån annan gång när jag har på mig den.Som nog kommer bli ganska snart;)
jag hann inte blogga så mkt i går för att jag,erika och ida hade film kväll och kollade på fyra filmer.Fast det var inte så länge dom höll på lr vi la oss nog vid halv fem och gick upp elva tror jag.Sen idag så red jag och det var jätte roligt.!!,som vanligt,heh.Undra hur länge jag kommer att rida för nu har jag ju riditi fen år...men det är fortfarande lika roligt.Fast jag är ingen sån där häst tokig hästtjej som tillbringar all sin lediga tid i stallet.Utan jag älska bara att rida,heh.


juste jag skulle ju måla mina fula nagrar med lim på svarta.Men det glömmde jag helt bort..så kan det gå

peace,ellen

Earth hour

idag är det ju Earth hour.Man ska släcka alla lampor klockan 20.30.Ska ni vara med och göra det?.Själv ska jag nog ha på tv;n men allt annat släckt.Hehe jag vet man ska nog släcka ner allt men det är ju bättre än inget.



Peace,ellen


Dear john



ÅÅ vad jag längtar tills den här filmen har premiär.Jag älskar värkligen channing tatum i alla filmer han spelar i för han är så bra och snygg;D. Filmen har premiär om 40 dagar exakt så det är bara att vänta.Men den här filmen är ett måste för mig för jag älskar homon så sjukt bra och snygg.heh Erika längtar nog oxå för hon är oxå en channing tatum älskare som jag. ÅÅÅ vi såg STEP UP i går för 20 gånen heh,nej inte riktigt men jah har sett den måånga gånger.Längtar tills sptep up 3 kommer på bio.Då ska jag springa till bion!!!.Asso channing tatum spelar oxå i dom filmerna.

Peace,ellen

hejdå!!

hej hej nus har jag vaknat och är fardig för att åka om ett tag till stan.Jag ska träffa matilda och therese vid gullmars och sen ska vi vidare in till stan.Jag fick pengar tillskinnjacka och converse så nu är jag jätte glad,heh.Om jag hittar en skinnajacks som erika och ida ska köpa så skulle jag lägga undan för det är så utplockat överallt.Idag jhar jag på mig ett par leggings med skindetaljer och en randig tjockaretröja och massa ringar.Ni kanske får nån bild sen.Nej nu måste jag kuta ner till bussen!!hejdå!!

längtar!!

 


john tucker must die

hej hej nu har jag,erika och ida kollat på jhon tucker must die. Haah den är så bra men jag har sätt den jätte många gånger men det hade inte ida så vi kollade på den.Men nu har dom åkt hem och jag vet inte om jag skulle göra maten nu men jag hror inte det.Aja nu ska jag göra nåt men jag vet inte vad,aja.Hejdå



Peace/ellen

wihoo

hej hej idag fick vi sluta klockan kvart i två!!Asso den här vecksn har varit såå skön.I morgon är ju ju lediga också så du ska jag in till stan med min syster som jag sa igår,heh.Sen på kvällen så kommer ida och erika och vi ska hyra några filmer och kolla på några gammla som vi har hemma.nej nu kommer snrt erika och ida har komit nu så nu ska jag inte skriva mer.Hejdå!!


Peace/ellen

godnatt

hej hej tänkte bara säga godnatt för jag är trött nu.Hehe jag vet det är tidigt mennån gång så behöver man det lr det är ju skönt att sova så,heh aa.Nej nu ska jag intebara babla nu ska jag ta bort sminket och lite andra saker.Ses i morgon och imorgon så ska jag vara med erika men jag vet inte om vi ska till henne lr mig men det för vi bestämma  i morgon.Nej hejdå!!


dans

hej hej jag har varit och dansat och har inte kunnat blogga.När jag kom hem vi halv sju så åt jag mat,pasta med avokado och räkor.Det var as gott,heh!.Sen eftersom det är onsdag så kollade jag ju såklart på andra avenyn.Sen har jag kollat lite på olkia bloggar och just nu så kollar jag på tv.Idag blir det ingen dagens outfit för jag har bytt om till mys kläder.ÅÅ och i morgon så slutar vi tidigare lr det är bara en timme men ändå.Sen på fredag är vi ju lediga för vi har studiedag!.Jippi.så i på fredag så ska jag träffa matilda och therese i stan.Jag ska leta efter en skinnjack och ett par converse och massa tröjor och solbrillor!;)Nu när det är så soligt så behöver man ju ett par.Nej nu ska jag tillbaka till tv:n.Hejdå .Det blir såklart också greas anotomy!!



heh tog fotto genom en ljushållare lr vad mansäger!?..

Peace/ellen

desperate

hej hej nu har jsg suttit i mitt rum ett tag och pluggat tråkig matte.Algebra och ekvationer åå det är så jobbigt.Fattar typ inget,jo då men det är bara lite krångligt och man måste tänka mycket på vissa tal men några är riktigt lätta också.Om tio minuter så är det desperate housewifes som gäller för mig och sen ska jag nog sova så att jag är riktigt utvilad.Jag behöver all sömn jag kan få så att jag inte somnar på lektionerna^^.Nej nu ska jag bara kolla en sista gång på matten innan det börjar.Hejdå

Peace/ellen

typ första gången jag hade tofs i skolan,brukar alltid ta bort den efter väldigt kort tid.heh

 


Andreas Wijk

 
ååå vad han är bra!! klicka här för att komma till hans blogg. Vad tycker ni? ;D

Peace/ellen

Outfit.

 







jeans-gina tricot
linne-H&M
kavaj-H&M
ring-H&M
jacka-lindex(gammal)
väska-gina tricot
halsduk-H&M

hehe jag glömmde skorna när jag skulle fota men.Nej nu ska jag och erika göra en goooooood kladdkaka.!!

Peace/ellen

 


sluta tidigt idag!

hej hej nu har jag varit hemma i en timme typ.Vi hade ingen svenska för våran lärare mådde inte så bra så hon gick hem och vi med! ;D.Men erika har  inte slutat förns nu så hon är väl på väg till mig nu tror jag.Jag har tagit lite foton på dagen outfit som snart kommer upp.Håller bara på att ladda upp bilderna! Så om ett tag.

=Peace/ellen

kavajen jag hade idag som kommer upp snart

plugg.

hej hej nu sitter jag och gör en so nyhet som jag har tills i morgon.-ska typ berätta om obamas sjukförsäkrings sak som gick igenom.Efter det så ska jag nog kolla på tv och sen vet jag inte..


bild från idag^^.

dagens!<3



på axeln är det paljetter och vaddar ! ;P



Där var min outfit som jag hade idag.

klänning fast jag drog upp den så det blev en tröja-bikbok
jeans-gina tricot
hade ringar oxå men jag tog av mig dom vid idrotten och satte inte på dom igen efter;D

 Peace/ellen


hola!

hej hej sitter och kollar på johan falk men nu är det paus.Har också puggat lite HK som vi har tills i morgon.Hoppas att det inte är så svårt,heh.Nej nu ska jag ta och kolla på lite bloggar och sen kolla på johan falk när det börjar igen!

PEace/ellen

shorts

hej hej har tagit lite bilder på några av mina shorts men var berädd på bleka ben,heh.Nu börjar det!


ett par short som jag och erika gjorde på pimp mt clothes

erikas och mina shorts och en fin paljett jacka från h&m

samma igen

den "nya" kavajen

kavajen igen

hehe

nya avklippta shorts

ett par shorts jag fick av syster

samma shorts

ett par short från förra året.

så där var några av mina shorts.Nu ska jag plugga lite sen blir det johan falk!
heh sorry att jag alltid gör så konstiga miner...
Peace/ellen


glad!! ;D

ÅÅ jag är så glad,ida med heh.För att ikväll så är det...JOHAN FALK!! jihooo. Älskar den serien lr mest för att joel spelar i den då.Så det ska jag se idag vi klockan nio på kanal 4.Innan det så ska jag se på gossip girl och sen wipout.Heh jossefine skulle vara med idag så jag måste kolla hur det gick för henne,heh.
BLÄÄÄÄ det snöar igen!!!

Joel!!

Peace/ellen


blää

hej hej jag fick inget med mig idag men mamma ska köpa siknjackan i morgon efter jobbet! Så jag är väldigt glad för den var ju slut i haningse så. hittade även ett par fina solglasögon som jag ska köpa på fredag och en jätte fin kort tröja.Jag hade inga pengar med mig så jag ska in till stan på fredag eftersom vi har studiedag.Men jag vet inte om jag ska in med ida men annars så skulle  jag till stan med matilda för hon går bara till elav på ferdagar.!Har ingen rolig outfit  idag så det blir ingen dagens idag.Ses om ett tag!

bild från förra vecka!


.

hej hej förlåt för att jag inte bloggade så mkt i går men jag var inte sugen och inte på så bra humör.Men idag är en ny dag och jag tar nya tag,heh.Snart så ska jag och mamma till haninge lr något sånt.Jag ska köpa en ny skinjacka och kolla efter ett par solglasögon.*Men om jag har köpt nåt sen så blir det bilder på det.Juste igår så kollade jag matilda och mamma på tapeter för matilda ska tapetserao  om.det fanns jätte många fina,och om ett tag ska jag oxå få göra om!! jihoo,bort med den lila och fula förgen och in med en ny fin!!b hejdå nu ska jag bara ta på mig lite kläder och sen är jag klar!

Peace/ellen


söt topp från gina


Jätte söt topp från gina tricot.!

Peace/ellen

godnatt

hej hej tänkte bara säga godnatt och jag skriver såklart mea i morgon.Blir kanske även bilder på det som kom från h&m.Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag är utvilad tills i morgon.-Shit det är redan fredag i morgon asso gud vad en vecka går snabbt.Hejdå!

pEace/ellen

bild på mig och ida!<3

yeah

hej hej iadg har jag vart med ida,) Vi har gjort ganska mkt lr jag kommer inte ihåg så mkt men vi har pratat en hel del..heh.Jag har fixat mina naglar,jg fick några naglar av ida för dom passade inte henne.Juste mina jeans som jag har letat efter ett tag nu är upphittade,dom var hos ida heh.Så nu är jag riktigt gald igen.Igår fick jag hem ett paket från h&m där det var två bikinisar och två tröjor.Ska bara lämna tillbaka en tröja och byta till ett par shorts ist.Bikinin ska jag byta överdelen till en större.Efter skolan så gick jag och ida till tobak för att hämta hennes paket och hon fick ett par jätte fia skor.Som jag oxå har beställt då,heh.Det är ett par svrta kilklackar.ÅÅ längar tills dom kommer + det andra.Jag har varit jätte duktig idag.Kan ni gissa vad?.Heheh jag städade HELA mitt rum lr okej mamma tvingade mig typ men jag gjorde det ju så.Haha och när jag skulle sätta på naglarna så fasnade jag i limmet.Det gjorde ont för det var super strong,heh.+ att ida varnade mig.Nej nu ska jag snart kolla på mitt älsklings pogram criminal mindes! Det börjar om tio min. Så hejdå!

Peace/rllrn

SOMMAR!!


helloo


En bild på mig och ida idag!  älskar dej gumman!<3



peace /ellen

Nu ska jag göra mig klar för jag är ganska trött så jag vill sova läääänge.Imorgon så har vi sovmorgon,lr okej det är bara en halvtimme men man  kan sova lite längre.Nej nu ska jag göra mig klar och plocka undan lite i mitt stökiga rum..heh

 


outfiten




min outfit idagPeace/ellen

kommer mear bilder i pausen


fet ida och ellen på karamellen;D

hej hej nu sitter jag och ida här och läser på baksidorna av böker lr vad man säger.Jag ska hitta en bra deckare som jag ska läsa i svenskan så.Det kanske blir en skom heter i denna stilla natt av mari jungstedt.Nog om bokprat tycker jag.Idag hade jag tänkt att lägga ut lite outfits bilder så det kanske kommer upp innan nio.För sen kolckan nio är det ju desperase housewifes och efter det cogur town;D Riktig tv kväll blir det idag för jag har inga läxor som jag måste göra just nu..nej sjag skriver mer sen..
Peace/ellen


i miss my lackleggings. bhuhu ,dom inte dött utan tappat gnistran...ida fattar;D
flum gånger tusen..

ses

hej hej just nu är jag hemma men jag ska typ gå nu gör vi börjag om tjugo minures så.Men jag har lunchrast och jag var tvungen att hämta en svenska artikel som vi ska lämna in idag så det är därför jag gick hem.Efter skolan så ska jag vara med ida och erika ska kanske också vara med tror jag.Men jag skriver mera när jag har slutat som är typ om en timme nej nu MÅSTE jag kuts

peace/ellen

beställt!

 

det har jag beställt !!


Vilka väljer du?

 

Vilka är snyggast? själv vill jag ha båda ;D dom kostar också bara 199:- .yeha

Peace/ellen


Älskar havrefras reklamen!!



heh jag älskar verkligen haverfras reklame.Så skön och svängig..

Peace/ellen

pics!









heh där var lite knäppa bilder på mig och ida från igår.Såna är vi! ;D Roliga typer,heh skämta..lr?

Peace"/ellen


In my head

hej sitter nu och kollar på massa trailers av Eclipse!! ÅÅ asso jag längtar så tills det trettionde juni,sjukt mycket kan jag säga.Men efter vi kommer hem från resan så ska vi köpa biljetter för man kan ju inte göra det så långt innan.Idag så har jag varit lite med ida lr hon sov här i natt.Igår så bakade vi sconse men dom blev jätte salta:S .Fast det tyckte inte mamma och pappa men jag och ida tyckte det.Sen i går kollade vi ju på my bloody valentine och den var väl bra men jag tror att det skulle vart bätter i 3D som deet gick på bio förut.Det är värkligen den som man minst anar som dödar alla...Nu har jag ducshat och sitter här och lyssnar på musik.På in my head-jason derulo! I have that song in my heade all the time ;D

In my head-Jason derulo


lady gaga

hej och förlåt för att jag inte har varit aktiv men det har varit sjukt mycket i skolan just nu.Men jag ska bara säga att jag,ida och erika ska på lady gagas kosert i maj!!JIHOOOOO är as lycklig!! heh det var bara det jag ville säga.Jag och ida sitter nu och ska snart kolla på my bloody valetine! scary! lr inte. Hej då

En LYCKLIG/ellen ,ida är också lycklig,heh;D



"Svenska Hollywood fruar"

hej hej nu har  ska jag pricis kollat på hollywood fruar och pluggat lite.Nu ska jag gå och göra mig klar för jag är sjukt trött och måste sova länge känner jag.Jag sommnade ju när jag pluggade så det är ett bevis att jag är trött.Ida har kommit hem nu så henne pratar jag men nu då! ;D Nej nu ska jag stänga av darorn så skriver jag mera i morgon!!


gammalbild..

Så godnatt och sov gott!!<33
Peace,ellen

Replay



ÄLSKAR den hära låten även fast det är "gammal".Haha enligt erika är det min låt! brukar såtta på högsta volymen när den kommer på radio och på spotify listan;D

sommnade!

hej hej har just pluggat men efter ett tag med boken i min hand så somna jag,inte bra att ligga och läsa i sängen.Men det är det skönaste tycker jag.Jag fick ett sms av ida för ett tag sen att hon hade landat! Har saknat dig gumman,hoppas du har haft det skönt.Så när hon kommer hem så ska vi webba;Dheh.idag så hade jag den nya kavejen kanske slänger in några bilder om ett tag..?


jag och ida!! love u<33


Hejsan!

hej hej nu har jag och mamma kollat igenom h&m katalogen och skrivit upp det som ska beställas i morgon!! Jippi hoppas bara att allt fins så att det inte är slut.Buhuhu. Nej juste nu missade jag ju blåsningen men men,senare blir det film med familjen och mamma håller på att göra semlor.Mums!


bild jag tog i kroatsien

haha jag blev översköljd helatiden av vågorna

och och syster

asso det var as vasst och så kom en stark våg och jag blev spettad:( har ett ärr;(

bro i venedig ;D

mot kvällen vid hamnen

vatten!!

aa hade lust det var för två sommrar sen tror jag!!

Peace/ellen

förlåt

hej hej förlåt för att jag inte skrev så mkt igår men pappa fyllde år så vi firade homon och på dagen så red jag som vanligt:D .På kvällen så gjorde vi hemma gjord sushi,åå det är så gott asso.Blev jätte jätte mätt för vi gjorde jätte mycket och vi åt upp allt,heh.Idag så gick jag ner till kyrkan för att jag och erika skulle gå på gudstjäns.Men när jag kom ner dit så träffade jzg sofie som oxå skulle på gudstjänst och då sa en som typ jobbade där att det inte var idag.Asså jag som hade gått upp tidigt för att gå dit och så är det inte.blää.Men då gick jag hem ochpluggade istället för vi har svenska prov på TISDAG!! HJÄLP jag kan inte så mycket lr lite men det är om författare så det är inte så svårt.Nej nu ska jag ta en paus från det tråkiga pluggandet och göra nåt?..




hehe jag försöker visa upp naglarna på bildeerna

har typ inget smink..som man ser..?

Peace,ellen

två blider ;) ♥

hej hej slänger in två bilder från igår innan jag åkte till nacka!



heh?

skriver snart ska göra mig klar!
Peace/ellen

 


..?

hej hej nu skajag åka mad mamma till nacka forum och shoppa lite,hoppas jag hittar något.Juste när jag var i farsta i går så köpte jag ett nagellack och en foaundation.Men jag skriver mera när jag kommer hem och så blir det bilder och sånt..!


snart klar..

hej hej nu är jag snart klar för att åka.Ska bara ta på mite mascara och lite andra saker.Jag skriver mera när jag kommer hem och så blir det lite outfit bilder för det hinner jag inte tajust nu.Juste hoppas hoppas att jag får en annan mobil hatar värkligen min.Nej nu ska jag bara ringa mamma ochfråga om hon har slutat..bye!!

Peace,ellen


heh på idas födelsedag förra året!


bra!

hej hej idag mår jag mycket bättre,tur det. Idag har jag tagit det lungt här hemma framför tv;n och med min syster. Just nu så gör jag lunch till oss båda så snäll som jag är ;D. Det blev igen komplicerat pricis utan fiskbullar och makaroner. Om ett tag så ska jag åka till farsta centrum för att möta upp mamma.Vi ska kolla om det går att byta mobil och kolla lite  affärer.Men nu ska jag gå och kolla till maten så kriver jag mera om ett litet tag!


miss you!<333


Tröjan.


heh juste jag fick behålla den älskade BR tröjan,inte så snygg men ass skön ;D
har ingen lust för att skriva idag så i morgon blir det bättre
Pace/ellen


sjuk;(

hejhej min uppadateing har inte varit så bra dom senaste dagarna men jag har varit sjuk.BLä jag har varit magsjuk det värsta som finns när det gäller att vara sjuk tycker jag. Jag känner mig fortfarande inte riktigt bra men i morgon så är det nog bättre.Man vill ju inte vara sjuk under hela lovet..åå vad jobbigt.Men just nu sitter jag med datorn i knät och kollar på sjunde hlmlen.Nej nuska jag göra lite lunch tror jag om jag orkar..

Peace/ellen
åå  det är ju grey´s anatomy idag!!

RSS 2.0