förlåt.

Hej tänkte bara säga att jag har mkt plugg så har inte riktigt tid med att blogga just nu. Men här får ni en härlig bild.
haha gillar bilden. Candino äter upp chico.

korsörhänge

såå nu har jag snart beställt ett korsörhänge. Äntligen säger jag bara. Har hittade en tjej som säljer både stora och små till ett jättebra pris.Här hittar ni till hennes blogg.

.

tänkte bara säga godnatt,hade tänkt att sova extra länge idag känner att jag behöver det. Men i morgon så ska jag med erika till biblioteket för att plugga så jag kanske kommer hem typ senast sju och sen ska jag göra mat och sen blogga så det blir ganska sent i morgon. Men men ,aja hejdå-.Ha det bra!
neeej snart kommer den ÄCKLIGA snön igen -.-

mycket att göra...

hejsan har inte skrivit på några dagar. Har haft mkt att göra och i helgen var jag sjuk så då orkade jag inte blogga,kommer inte vara värdens bäste uppdatering i veckanför vi har väldigt mkt plugg just nu. Men nu har jag pluggat klart för dagen ellr kvällen och ska snart gå och kolla på tv. Så vi hörs senare.
älskar dej!<3

Måste bli brun igen!!

Ja asso jag måste bli brun igen,ken inte se ut som ett lik. Seriöst jag är jätteblek och det är inte fint. Så jag Måste verkligen sol i helgen. Ett måste. Men nu ska jag ta bort sminket och borsta tänderna men hejdå!
var lite tjock där,men ändå. Det blir man så semester ;)

idol

hej.Orkar inte skriv nåt idag så jag lägger bara in en bild och skriver mera i morgon ;D se imorgon ist :)

natti

hejsan. ska gå och lägga mig till sängs. Känns inte helt frisk. Ont i magen. förkyld. Tidigare idag så var jag med erika. Vi satte oss i soffan när vi kom hem och kollade lite på tv. Sen såklart så somnade vi i soffan som har hänt ett antal gånger.Haha och vi som skulle plugga, men efter en timme sömn läste vi lite i vår engelskabok. Nej nu ska jag ta och sova. hörs i morgon antingen efter dansen eller innan. hejdå

Tävling


Jag är med och tävlar om att vinna en valfri produkt hos www.chapnlle.com, via Dollyblond.se
Nu är det bara att vänta och se...önska mig lycka till ;D

LOVE

ÅÅÅ bara ÄLSKAR ÄLSKAR denna jackan,måste köpa den. Kan man ha den till vintern tro? ser ju varm ut..Kostar iaf 700 kr tror jag.

movie

hade tänkt att ta på mig sköna kläder och sjunka ner i soffta och kolla på en film. Ska kolla om det går någon bra,fast tror att det börjar vid nio tiden. Men nu ska jag gå men jag kommer tillbaks med fler inlägg senare :) hejdå
min väst och jag ,heh<3

pälsväst!

min pälsväst!! kostade 300 kr nu har jag äntligen en!! ;) ;D såååå glaaaaaad.

the city

hej hej idag har jag varit med underbara ida i stan. Jag hittade en efterlängtad pälsväst och en mascara ;) . Vi gick runt lite i stan och flammsade och hade det roligt som vi alltid har ;)Hade tänkt att jag skulle lägga ut bilder på hur västen ser ut, så det kommer om ett tag.

Be with you

nu hade jag tänkt att sova för jag ska till stan i morgon ganska tidigt så jag ska sova nu. hejdå så hörs vi i morgon .Puss

mina paket

hejsan. idag så har jag först vait men två underbara vänner som sov här igår natt för att vi firade mig lite.Jag fyllde 15 år ;D. Så vi hyrde två filmer och kollade på och åt massa godis och sånt..:S . Sen idag så åkte jag till stallet för att rida. Det var jätte kul för vi hoppade och jag var bäst. Hahah låter som om jag tror att jag är bäst men det var min lärare som sa att jag var bäst av alla i gruppen när vi hoppade idag så.. Senkutade jag typ hem och sen så har vi haft gäster hela dan. Så nu tänkte jag visa vad jag ha fått.nu kommer det: Ö
ringen fick jag av mina underbara kompisar,tack
en parfym som luktar jätte gott :)
fina ramar att pryda väggen med,har en till. Men ska köpa  fler med det var slut ;( fick oxå mattan på bilden ;)
okej,förlåt ser hemsk ut på bilden,men väska fick ja med.;)
står FAITH med stora bokstäver, som man kan ha stående..:)
fick kudden och sängöverkastet. Ska även köpa några fler kuddar för jag slängde de gamla..
hah ser jätte ful ut men är finare i verkligheten dock är den lite väl stor..ska byta storlek
sen fick jag en halsduk oxå,en vit kofta med broderi och presentkort på hm för 300 kr. Plus 2600kr att shoppa för ;) det fick jag.är nöjd<3 hejdå

Soulsister

Hej hej.Har kollat lite på idol och skånefruar. Tagit det lungt och tänkt. Jag känner att jag inte har så mkt att skriva om så jag lägger in lite bilder,men bättre än inget. ;)
hah glad.

me today

så såg mitt face ut idag;) hah.
/ellen-

skolfoto 9e

hejasvvejsan! nu kommer lite bilder. orkar inte skriva på mkt. Men vi hade skolfota idag och det blev fult som vanligt dåra. jag sitter längst ner till vänster. kommer andra bilder snartt. ;)

if i ain't you

Hej. Jag var med ida igår det var därför jag inte hann blogga. Hon sov också här man nu har hon åkt till dansen. Men om ett litet tag ska jag göra mig klar för att åka till stallet. Men jag har ont i benet så jag får se hur det går att rida. När jag har kommit hem efter ridningen så ska jag iväg till ida. så jag ska sova där och sen på söndag ska ska vi ju till hanninge för att kolla på darin =D Men jag skriver efter ridningen,hejdå.

i love them

imorgon ska jag nog ha mina älskade skor. Dom som ni ser på bilden,såå snygga om jag får säga vad jag tkr ;D. Men jag får se vad jag ska ha till. Men det får bli något enkelt för annars blir det för mkt för att ha i skolan tkr jag..

i like it

hej. idag har jaginte hunnit blogga för jag har varit med ida hela dan. Vi har kollat på one tree hill,pratat ,dansat aa och massa mer. Blir ingen outfit bild idag för att jag har inte kvar min outfit på mig. Sen om ett litet tag så ska jag kollap tv och bara ta det lungt. så att jag inte är så trött i morgon vilket jag har varit hela denna vecka. Har jag redan blivit skoltrött ?.kanske. Nej nu ska jag göra nåt annat.hejdå

Jar of hearts

bara älskar denna låt,blev förälskad av so you think you can dance.

can you take me back ?


Can you take me back?, pleace

Don't matter

hej sötnosar. Idag har varit en ganska seg och jobbig dag. På eftermiddagen så mådde jag inte så bra så jag hoppade över dansen. Jag gick hem och la mig i soffan och kollade på one tree hill ,sen somna jag. Sov i några timmar.Sen ropa mamma att det var middag ,och nu sitter jag här. Själv. I mitt rum och dunkar musik i min öron.

RSS 2.0